Skip to main content
Huisgenoten

Vluchtelingenwerk Nederland

Vluchtelingenwerk Nederland

VluchtelingenWerk Nederland begeleidt en ondersteunt asielzoekers en vluchtelingen. De professionele beroepskrachten en vele vrijwilligers begeleiden hen tijdens het hele traject dat zij in Nederland afleggen: van aankomst tot zelfredzaamheid. VluchtelingenWerk Nederland zet zich in voor de bescherming van asielzoekers en vluchtelingen, door persoonlijke steun en belangenbehartiging bij hun toelating, opvang en maatschappelijke participatie in de regio.

Binnen Spectrum Schijndel bevindt zich een onderdeel van VluchtelingenWerk Nederland waar statushouders uit de gemeente Meierijstad en Sint-Michelsgestel terecht kunnen. Vanuit deze locatie wordt individuele maatschappelijke begeleiding geboden en kun je terecht voor vragen over verblijfsrechtelijke kwesties, cursussen of  begeleiding door taalcoaches.

Bezoek de website

Contact

Bezoekadres: Steeg 9i, 5482 WN, Schijndel
Postadres: Steeg 9i, 5482 WN, Schijndel
Telefoonnummer: 073-6894961
E-mailadres: meierijstad@vluchtelingenwerk.nl

Locatie

Als je de draaideur door bent neem je de rechtertrap omhoog (of maak gebruik van de lift op het Pleincafé). Je loopt rechtdoor en meteen links de gang in. Direct na de klapdeuren vind je aan je rechterhand het kantoor van VluchtelingenWerk Nederland.

Openingstijden

Maandag
08.00 tot 17.00 uur
Dinsdag
08.00 tot 17.00 uur
Woensdag
08.00 tot 17.00 uur
Donderdag
08.00 tot 17.00 uur
Vrijdag
gesloten