Skip to main content

Omroep Meierij

Omroep Meierij is dé lokale publieke omroep van Meierijstad. Na de fusie van Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode tot één gemeente Meierijstad besloten de lokale omroepen TV Meierij in Sint-Oedenrode en de Lokale Omroep Schijndel (LOS) samen een nieuwe omroep te vormen. Omroep Meierij is niet begrensd: waar de ‘stad’ ophoudt, gaat de omroep gewoon verder!

Omroep Meierij gebruikt zowel traditionele media, zoals radio, tv en tekst-tv (kabelkrant), als alle nieuwe en innovatieve vormen van media, hoofdzakelijk beeld, geluid en tekst via internet. Omroep Meierij is een naam die past bij een groter gebied voor eventuele uitbreidingen en staat open voor samenwerking met meerdere bestaande lokale en regionale omroepen of mediabedrijven. Omroep Meierij wil niet alleen een betrouwbare omroeporganisatie zijn. Ze willen ook de betrokkenheid van de inwoners bij hun woon- en leefgebied vergroten.

Binnen Spectrum Schijndel bevindt zich de redactie van Omroep Meierij, maar ook verschillende tv-  en radiostudio’s.

Bezoek de website

Contact

Bezoekadres: Steeg 9D, 5482 WN, Schijndel
Postadres: Steeg 9D, 5482 WN, Schijndel
Telefoonnummer: 073–5479955
E-mailadres: info@omroepmeierij.nl

Locatie

Als je de draaideur door bent loop je rechtdoor. Zodra je de trap bij de bar gepasseerd bent ,ga je rechts en vind je direct aan je linkerhand de studio.

Openingstijden

Enkel op afspraak