Skip to main content
Huisgenoten

Phoenix Cultuur

Phoenix Cultuur

Phoenix Cultuur is hét centrum voor kunstonderwijs in de gemeente Meierijstad. Heb je interesse in het mooie ambacht keramiek? Of ga je liever aan de slag met verf en doek? Wil je dansen of acteren in een voorstelling? Zingen in een musical? Met een trompet of dwarsfluit meespelen in een harmonie of basgitaar spelen in een band? Met een gevarieerd aanbod aan cursussen, workshops en evenementen laat Phoenix Cultuur je graag kennis maken met kunst & cultuur. De professionele musici, dansers, theatermakers en beeldend kunstenaars staan voor je klaar! Onder hun begeleiding en coaching kun jij je specialiseren in een van de kunstdisciplines. De kunstonderwijzers van Phoenix Cultuur zijn daarnaast actief in het onderwijs, voor (muziek)verenigingen en bedrijven.

Binnen Spectrum Schijndel zijn verschillende cursus en workshop ruimtes van Phoenix Cultuur te vinden. Hier worden onder andere ballet- en diverse muzieklessen gegeven.

Bezoek de website

Contact

Bezoekadres: Steeg 9K, 5482 WN, Schijndel (leslocatie, geen kantoor)
Postadres: CHV Noordkade, Verlengde Noordkade 10-12, 5462 EH Veghel
Telefoonnummer: 0413-782010
E-mailadres: info@phoenixcultuur.nl

Locatie

Als je de draaideur door bent neem je de rechtertrap omhoog (of maak gebruik van de lift op het Pleincafé). Je loopt rechtdoor en meteen links de gang in. Je gaat door de klapdeuren en treft aan het einde van de gang de diverse leslokalen aan.

Cursustijden

Maandag
09.00 tot 22.00 uur
Dinsdag
09.00 tot 22.00 uur
Woensdag
09.00 tot 22.00 uur
Donderdag
09.00 tot 22.00 uur
Vrijdag
09.00 tot 22.00 uur