Skip to main content

Vivent

Vivent is dé zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving. Met onze expertise bieden we bij u thuis en vanuit onze woonzorgcentra de beste zorg. Elke dag opnieuw zijn we geïnteresseerd in hoe het met u gaat, wat u wilt en wat er mogelijk is. Overleg tussen onze professionals en u is de basis voor goede zorg. U beslist zelf hoe u uw zorg wilt invullen. Wij hebben de mensen, de kennis, de ervaring en de technologie in huis om u te helpen het beste uit uw dag te halen. Samen met u beleven we mooie momenten. Vivent is werkzaam in de gemeenten Boxtel, Haaren, ‘s-Hertogenbosch, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Vught en Vlijmen. Bij Vivent werken bijna 1500 mensen en ruim 700 vrijwilligers. In ’t Spectrum vindt u het Vivent Contactpunt van Vivent Thuiszorg Schijndel Centrum.

Bezoek de website

Contact

Bezoekadres: Steeg 9, 5482 WN, Schijndel
Postadres: Postbus 1700, 5200 BT ‘s-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 085 – 002 52 60
E-mailadres: info@vivent.nl

Locatie

Als je de draaideur door bent neem je de linker trap naar boven (of maak gebruik van de lift op het Pleincafé). Eenmaal boven vind je aan je rechterhand klapdeuren. Als je deze door gaat, tref je aan je rechterhand het kantoor aan.

Openingstijden

Het Vivent Contactpunt van Vivent Thuiszorg Schijndel Centrum heeft spreekuur volgens afspraak. Op werkdagen zijn zij telefonisch bereikbaar voor vragen.

Agenda