Skip to main content

Coco Kan Het!

Prentenboekjesfestival

Op de vloer staan meerdere nesten. Als publiek neem je zelf plaats ín een nest en je voelt het al: jij bent Coco, het kleine vogeltje dat bijna mag uitvliegen. Coco Kan Het! is een muzikale peuterdansvoorstelling over durf, iemand aanmoedigen en samen sterk staan. Aan het eind van de voorstelling mag je jouw eigen ‘vleugels uitslaan’, het nest uitvliegen en meedansen.

Peutervoorstelling geïnspireerd op het geliefde boek van Loes Riphagen

Theater aan de Noordkade

Deze voorstelling wordt georganiseerd in samenwerking met de Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade. Kaartjes voor de voorstelling kun je reserveren op hun website.

Reserveren

Details

Dag
Zondag
Datum
25 februari 2024
Zaal
Podiumzaal
Aanvang
10.00 uur
Prijs
€ 12,50

Prentenboekjesfestival

Dieren in de tuin

Deze voorstelling is onderdeel van het Prentenboekjesfestival. Tijdens dit festival zijn twee theatervoorstellingen te zien en kunnen kinderen voorafgaand aan én na afloop van deze voorstellingen spelen in de unieke foyerspeeltuin. Een complete theaterervaring voor peuters, kleuters en hun ouders.

In de tuin, op je balkon, gewoon voor je neus op straat: dieren zijn eigenlijk overal om ons heen. Op zoek naar kleine kruipers op de grond, zingende vogels in de lucht en spinnende katten op straat: ga mee op avontuur en ontdek alle dieren in de tuin!