Skip to main content

Lekker Gezellig!

Fabian Fanciscus

Na twee succesvolle shows is het tijd voor een derde. Met zijn kenmerkende sympathiek, ontwapenende en vooral ook bange houding trotseert Fabian het leven. Niet met heel veel succes overigens, maar juist dat maakt het leven natuurlijk zo heerlijk onvoorspelbaar en leuk!

Toch? Nou ja, achteraf kun je maar beter om alles lachen, dat is wel zo gezellig. Of zoals Fabian het zegt: “Het leven is maar zwaar en voor je het weet valt er een piano uit de lucht en ga je dood. Je zou er bijna depressief van gaan worden. En dat deed ik dan ook, als enige wel echt met groot succes. In plaats van bang werd ik nog banger en zelfs bangst. En dat op zich vond ik dan ook weer eng. Dus dan maar accepteren dat het er niet beter op gaat worden en dat ik waarschijnlijk toch wel op de meest verschrikkelijke manier ooit dood zal gaan. En dat dan waarschijnlijk óók nog eens blijkt dat ik op de een of andere manier dodelijk allergisch ben voor doodgaan. Zul je net zien. Kortom; een avondje keihard lachen met zijn allen, want dat is sowieso de beste oplossing en ook nog eens lekker gezellig!”

Theater aan de Noordkade

Deze voorstelling wordt georganiseerd in samenwerking met de Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade. Kaartjes voor de voorstelling kun je reserveren op hun website.

Reserveren

Details

Dag
Woensdag
Datum
6 december 2023
Zaal
Podiumzaal
Aanvang
20.30 uur
Prijs
€ 19,50