Skip to main content

Karmenta

Karmenta is een specialistische praktijk voor de vrouw, dat betekent dat zij gynaecologie, medisch specialistische zorg, verlenen. De kliniek van Karmenta is gevestigd in Medisch Centrum Schijndel aan de overkant van Spectrum Schijndel. Een kliniek zoals Karmenta heet in Nederland een Zelfstandig Behandel Centrum, ze zijn dus eigenlijk een ziekenhuis voor 1 medisch specialisme. Inmiddels werkt er ook een uroloog voor de kliniek, in eerste instantie voor incontinentieproblemen bij vrouwen, maar hij begint zo langzamerhand ook steeds meer mannen te behandelen. Doordat ze momenteel hard groeien, zijn ze dus eigenlijk al een specialistische praktijk voor de vrouw en de man.

Binnen Spectrum Schijndel bevindt zich de kantoorruimte van Karmenta in de roze kamer, hier voeren zij de administratie van de kliniek uit.

Bezoek de website

Contact

Bezoekadres: Steeg 6, 5482 WN, Schijndel (Medisch Centrum)
Kantoor: Steeg 9, 5482 WN, Schijndel
Telefoonnummer: 073-7200 993

Locatie

Als je de draaideur door bent neem je de linker trap naar boven (of maak gebruik van de lift op het Pleincafé). Eenmaal boven vind je aan je linkerhand klapdeuren. Als je deze door gaat, loop je de gang door, einde links en dan tref je het kantoor aan je rechterhand.

Openingstijden

De vaste mensen van de roze kamer zijn Anky en Gerard, wij zijn er gedurende de hele week wel, maar we lopen veel over en weer en werken ook thuis, kortom we zijn er ook vaak niet.