Skip to main content
AgendaOverig

Lezing Electrocultuur

Electrocultuur

Yannick van Doorne

Het is ons gelukt om Yannick van Doorne, de expert op het gebied van Electrocultuur naar Schijndel te halen. Yannick woont en verblijft in de Elzas in Frankrijk alwaar hij al meer dan 25 jaar onderzoek doet naar de mogelijkheden van Electrocultuur.

Elektrocultuur is een eeuwenoude plantenteelt techniek waarmee je de vitaliteit van de bodem en de groei van de bomen en planten op je (agrarische) landgoed en/of in je moestuin optimaliseert door het activeren van de natuurlijke elektro-magnetische velden die overal in de natuur aanwezig zijn. Resultaten op groei en vitaliteit zijn meestal zeer indrukwekkend. Ont
dek de weldaad en overvloed van elektrocultuur. Vitaliseer jouw leefomgeving voor jezelf en voor alles wat leeft. Zonnebloemen van meer dan 2 meter hoog. Bloemkolen vele malen groter dan je hoofd. En nog lekker ook. Een structurele rijke vochthuishouding voor je bodem. Deze herontdekte kennis uit 1745 komt weer tot leven mede dankzij het baanbrekende werk van de Belgische ingenieur in landbouw- en biotechnologie Yannick van Doorne.

De lezing op 19 september is inde ochtend, de workshop in de middag. Aan de
workshop kunnen maximaal 45 mensen deelnemen.

Lezingen Schijndel

Deze lezing wordt georganiseerd door Lezingen Schijndel.

Meer informatie

Details

Dag
Donderdag
Datum
19 september 2024
Zaal
Blauwe zaal
Aanvang
10:00 uur