Skip to main content
Partners

Schijndel UitdeKunst

Schijndel UitdeKunst

Kunst op diverse locaties

Van zaterdag 20 april tot en met zondag 2 juni vindt de tweede editie van Schijndel UitdeKunst plaats. In deze periode wordt een symbolische rode loper uitgerold voor diverse vormen van kunst. Deze loper strekt zich uit van het centrum, langs de Bibliotheek, het RAADhuis, de Glazen Boerderij, tot aan het Spectrum en andere bijzondere locaties. Het vormt een lange rode draad die al deze inspirerende plekken met elkaar verbindt. Daarnaast wil Schijndel UITdeKunst een podium bieden voor iedereen die creatief bezig is. Dat doen ze in het centrum in diverse etalages, met een ‘Kijken in de Wijken’-route en met een receptenboek. Je kunt je voor deze activiteiten nog aanmelden via sudk@in-schijndel.nl.

In het Spectrum vind je van 20 april t/m 2 juni uiteraard ook verschillende aan kunst gerelateerde activiteiten. In het agendaoverzicht hieronder zie je wat je in deze periode allemaal kunt bezoeken en bijwonen. Tot dan!

InSchijndel

Schijndel UitdeKunst wordt mede mogelijk gemaakt door InSchijndel. Bekijk het volledige programma op de website van Inschijndel.

Informatie

Details

Dag
Zaterdag
Datum
20 april t/m 2 juni
Locatie
Centrum
Prijs
Gratis

Agenda

Kick Arts!

CHV Academy

Donderdag 23 mei 2024

Aanvang om 18:00 uur

Impressie