Skip to main content
Nieuws Archief

Theatervoorstelling: “Mantel Der Liefde”

Mantel Der Liefde

Theatervoorstelling voor mantelzorgers

Als onderdeel van een onderzoek onder mantelzorgers in de Meierij organiseert Welzijn de Meierij een theatervoorstelling speciaal voor mantelzorgers.

Bij de korte voorstelling “Mantel Der Liefde” door theatergezelschap ‘De dames die raken’ komen theaterscenes over de dagelijkse praktijk van mantelzorgers aan bod. Veel mensen zijn mantelzorger vanuit liefde en/of verantwoordelijkheidsgevoel. Maar dat wil niet zeggen dat het vanzelf gaat. Hoe bewaak je je grenzen, waar liggen die grenzen überhaupt? Hoe ga je om met de bureaucratie waar je mee te maken kan krijgen? De gespeelde scenes roepen veel herkenbaarheid op. Er is veel ruimte voor interactie met het publiek. Zo kunnen mensen ervaringen delen, herkenning en erkenning ervaren. Dit geeft troost, steun en nieuwe inzichten.

Wanneer en waar?
• Donderdag 19 oktober van 19.30u – 22.00u: Spectrum Schijndel in de Podiumzaal
• Vrijdag 20 oktober 19.30u – 22.00u: Blauwe Kei Veghel in de Podiumzaal
• Woensdag 25 oktober 14.00u – 16.30u: Mariendael St. Oedenrode in de Theaterzaal

Kun je niet in jouw woonplaats maar wel naar de theatervoorstelling in een andere kern, je bent van harte welkom! Meer informatie: Heb je nog vragen of lukt het aanmelden niet? Bel dan naar 073-544 1400 of mail uw gegevens (voor- en achternaam, telefoonnummer en woonplaats) naar mantelzorg@welzijndemeierij.nl

Welzijn de Meierij

Via onderstaande button kan je je als mantelzorger aanmelden voor één van de drie voorstellingen. Let op! Je moet per persoon 1 formulier invullen! De voorstelling is gratis.

Aanmelden

Details

Dag
Donderdag
Datum
19 oktober 2023
Zaal
Podiumzaal
Aanvang
19.30 uur
Prijs
Gratis