Skip to main content
Nieuws

We stellen je graag voor aan…

We stellen je graag voor aan...

Twee nieuwe bestuursleden

In oktober 2023 was er al een nieuw bestuur aangetreden, bestaande uit drie leden: Anne-Marie Reinders-van Asseldonk (voorzitter), Pieter van Dieperbeek (algemeen bestuurslid) en Rita Kanters (secretaris). We zijn blij mee te kunnen delen dat daar nog twee nieuwe bestuursleden aan zijn toegevoegd: Eric van Overdijk (penningmeester) en Marianne van Eijk (HR).Graag stellen we deze laatste twee aan jullie voor.

Eric van Overdijk
Eric  is opgegroeid in Meierijstad en inmiddels woonachtig in Son en Breugel. Na zijn opleiding accountancy is hij gestart bij een Big-4 accountantskantoor, waar hij 10 jaar werkzaam is geweest en de titel Register Accountant heeft behaald. Enkele jaren geleden heeft hij de overstap gemaakt naar de functie van Financieel Directeur in het bedrijfsleven. Eric brengt in de vrije tijd regelmatig met zijn partner een bezoek aan het theater, waarbij diverse voorstellingen zijn belangstelling hebben. Daarnaast is hij actief als toezichthouder bij Stichting Sterk Regionaal Onderwijs (Udens College en Elde College).Vanuit zijn financiële achtergrond zal Eric de rol van penningmeester vervullen in het bestuur en zodoende bijdragen aan de ontwikkeling en het behoud van het Spectrum voor Schijndel.

Marianne van Eijk
Marianne woont in Veghel, samen met haar man Cees Smilde. Ze is sinds 2001 actief als HR Manager. Vele jaren als verantwoordelijke HR Manager in dienst bij met name logistieke bedrijven, zoals bijvoorbeeld Kuehne en Nagel. Om haar ervaring ook op een andere wijze in te zetten, is ze vanaf 2011 werkzaam als zelfstandige HR Manager in verschillende opdrachten bij diverse bedrijven zowel in logistieke als productiebedrijven, zoals Fruitmasters en Qizini. In haar vrije tijd besteedt zij graag tijd aan sporten en gezellige tijd doorbrengen met familie en vrienden. En ze houdt van koken en lekker eten. Ook is ze actief geweest in de organisatie van Fabriek Magnifique en is regelmatig behulpzaam voor vrienden en kennis bij arbeidsconflicten. Ze wil graag een bijdrage leveren aan het nog leuker maken van alle activiteiten die plaatsvinden in Spectrum. Samen met de andere bestuursleden en de enthousiaste medewerkers, onder aanvoering van Petra Levert, is ze zeer gemotiveerd om de Schijndelse inwoners een prachtige podium te geven voor kunst en cultuur.

Het nieuwe bestuur en team kijken ernaar uit om Spectrum Schijndel verder te ontwikkelen tot een culturele ontmoetingsplek. Een cultuurhuis waar je je kan laten verrassen door mooie voorstellingen en exposities, actief kunt deelnemen aan workshops en cursussen of zelf activiteiten kunt organiseren.

Bestuur Spectrum Schijndel